نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

کمپوست سازی بوکاشی، که جور های مختلفی تلفظ و نوشته می گردد، یک راه جدید برای مواجهه با خرده ریزهای آشپزخانه است. هواداران سیستم ادعا دارند که سیستم بوکاشی دارای مزایایی که در کمپوست سازی سنتی دیده نمی شود هست. ما در اینجا از نزدیک نگاهی به کمپوست سازی بوکاشی انداخته و افسانه ها را از واقعیت ها جدا ساخته ایم.


کمپوست سازی بوکاشی
کمپوست سازی بوکاشی؛ چه چیز است؟
ما شرح کمپوست سازی بوکاشی را به ترتیب زیر می دانیم: "کمپوست سازی بوکاشی یک راه امن، متعارف و سریع است تا طی آن زائدات غذایی آشپزخانه، گاراژ یا آپارتمان تبدیل به کمپوست شوند."
در آغاز شما نیاز به یک سطل بوکاشی دارید که درب آب بند و یک شیر آب در کف دارد. این شیر کف برای زهکشی مایعات مورد استفاده قرار می گیرد.(تصویر بالا) شما می توایند سیستم را با 60 تا 150 دلار به کار اندازید؛ یا آن را با 20 دلار، خودتان، بسازید. شما، همچنین، به یک سس ویژه نیاز دارید. اگر سس ویژه ای که شما آن را خریداری کنید وجود نداشته باشد، سیستم شما عملکرد خوبی نخواهد داشت. این سس عموما "سبوس بوکاشی" یا "میکروب های ویژه" نامیده می شود.
فرآیند نسبتا ساده است. خرده های غذا را در سطل می گذارید و کمی از سبوس بوکاشی روی آن ها می ریزید. با فشار دادن محکم خرده های غذا، هوا را از لابلای آن ها خارج می گردانید. درب را می بندید. هر زمانی که خرده های بیشتری داشته باشید، آن ها را به سطل اضافه می کنید و دوباره فشار می دهید.
بعد از چند روز، مایع شروع به تشکیل در ته ظرف می کند. اگر این مایع زهکشی نشود شروع به گندیدن می کند. این مایع، چای بوکاشی، می تواند به عنوان بارورکننده گیاهان خانه یا گیاهان باغ شما مورد استفاده قرار گیرد.
بعد از چند هفته، وقتی سطل پر می شود، محتویات را بیرون آورده و ان ها را در باغتان حفر نمایید. شما می توانید آن ها را به توده کمپوست هم اضافه کنید.
فرآیند اصلی همین است. اگر جزئیات بیشتری می خواهید یا سوالات ویژه ای در باره فرآیند دارید، اطلاعات مورد نیاز خود را می توانید در اینترنت به دست اورید( با کلیک روی اینجا هم به برخی اطلاعات مفید دست خواهید یافت)
مزایای کمپوست سازی بوکاشی
من مزایای فهرست شده در زیر را در جاهای مختلف اینترنت پیدا کردم:
1- شما می توانید شیر و لبنیات و محصولات گوشتی را هم کمپوست کنید.
2- بوی قوی وجود ندارد
3- افت مواد مغذی وجود ندارد.
4- حشرات و جونده ها نیستند.
5- برگشت، مورد نیاز نیست.
6- نیاز به نگرانی در باره مقدار سبزها و قهوه ای ها وجود ندارد.
7- خرده های غذا با میکروب های موثر تلقیح می شوند.
8- یک چای غنی از مواد مغذی برای گیاهان تولید می شود.
9- دارای ابعاد و اندازه کوچک سازگار با اندازه آپارتمان ها است.
10- خیلی سریع است و کمپوست در دو هفته عمل می آید.
11- با استفاده از کلمه "بوکاشی" دوستان خود را تحت تاثیر قرار خواهید داد.
این سیستم خوب به نظر می رسد. اصولا هر سیستمی که خرده های آشپزی را به خاک برگرداند سیستم خوبی است. بطور کلی، من مشکلی با کمپوست سازی بوکاشی ندارم. اگر شما با این کار کمپوست خواهید داشت.... خب! خوب است!
ولی.... همیشه یک ولی وجود دارد. آیا این سیستم واقعا یک سیستم کمپوست سازی است؟ سوالات مهمی وجود دارند که ما در بخش های زیرین به آن ها پاسخ خواهیم داد.
کمپوست سازی بوکاشی؛ آیا واقعا کمپوست سازی است؟
اگر بالا را به سرعت خوانده اید، ممکن است عبارت زیر را از دست داده باشید: "بعد از چند هفته، وقتی سطل پر می شود، محتویات را بیرون آورده و ان ها را در باغتان حفر نمایید. شما می توانید آن ها را به توده کمپوست هم اضافه کنید." آیا حسی در شما بیدار نشده است؟ چرا مواد کاملا کمپوست شده به توده کمپوست برگشت داده خواهند شد؟
اگر حروف ریز را بخوانید می فهمید که کمپوست سازی بوکاشی یک فرآیند کمپوست سازی، بطور کلی، نیست. بوکاشی به زبان ژاپنی به معنای تخمیر است. این فرایند در حقیقت یک فرآیند تخمیر است. آنچه شما انجام می دهید این است که خرده های آشپزی را به خرده های آشپزی فرآیند شده بر می گردانید.( تبدیل می نمایید) در انتهای فرآیند، غذا درست شبیه آنچه وارد سیستم شده بود به نظر می رسد؛ به استثنای آنچه که فرآیند شده است. یک پرتقال شبیه یک پرتقال است و یک سیب مشابه یک سیب به نظر می رسد.
در کمپوست سازی بوکاشی هیچ گونه کمپوست سازی اتفاق نمی افتد. به تبلیغات غیر از این توجه نکنید!
دانستن این حقیقت باعث می شود که در باره جمله پیشین حس بیشتری بگیرید. به مجرد اینکه شما خرده های غذا را تخمیر می کنید، نیاز دارید که آن ها را کمپوست کنید. شما می توانید این کار را با افزودن به توده کمپوست انجام دهید. شما می توانید آن ها را در خاک باغتان حفاری کنید؛ جایی که آن ها بطور طبیعی تبدیل به کمپوست می شوند.
این سیستم بطور ویژه برای ساکنان آپارتمان ها طراحی شده است. اما آن ها بعد از تخمیر چه باید بکنند؟ آن ها را در سطل زباله بیندازند؟ این کار که می تواند قبل از تخمیر هم صورت گیرد.
اکنون متوجه می شوید که چرا فرآیند بسیار سریع است؛ فقط دو هفته. فرآیند برای اینکه کمپوست، که فرآیندی آرام است، نیست، سریع است!
کمپوست سازی بوکاشی، کمپوست سازی نیست!
کمپوست سازی بوکاشی در برابر کمپوست سازی سنتی
مزایای فهرست شده در بندهای 2 تا 6 بالا، بدون شک، مزایایی نیستند که بتوانند با کمپوست سازی سنتی مقایسه شوند. من کمپوست را در سطل ها درست می کنم و نگران سبزها و قهوه ای ها نیستم؛ من فقط آنچه که دارم را اضافه می کنم. آن ها بیرون قرار می گیرند و بویشان اذیتم نمی کند. و اگر موشی برای خوردن یک تکه غذا بیاید!؟ خب! که چه!؟ اگر باران شدید ببارد مواد مغذی می توانند از دست بروند. مگر آن ها داخل خاک زیر توده کمپوست نمی شوند؟ ان ها واقعا از دست نمی روند، زیرا ریشه درختان زیر توده کمپوست از مواد مغذی استفاده می کنند. اگر واقعا از دست رفتن مواد مغذی برای من مهم باشد، می توانم توده کمپوست را بپوشانم و آن را از خطر بارش محفوظ نگه دارم.
در کمپوست سازی سنتی، اگر به درجه حرارت های بالاتر نائل شویم، می توانیم حتی گوشت و پنیر را هم کمپوست کنیم.
اختلاف در دو سیستم در فرآیند نهفته است. مزایای واضح فرآیند در میکروب های موثر اضافه شونده به خاک و چای بوکاشی نهفته است.
اطلاعات بیشتر در باره کمپوست سازی سنتی را می توانید از اینجا و اینترنت به دست آورید.
میکروب های مفید
دکتر هیگا، شخصی که برای نخستین بار سیستم بوکاشی را ارائه داد، سس ویژه ای را معرفی نمود که میکروب های موثر نامیده می شوند. تمام خواص ویژه ممهور به مهر این سس ویژه هستند. امروزه خیلی از مردم میکروب هایی را می فروشند که به سبوس اضافه می شود. هرکسی که در صنعت است سس ویژه خودش را دارد که مخلوطی از میکروب های موثر و سبوس است.
اضافه کردن میکروب ها مهم است، زیرا آن ها فرآیند تخمیر را کنترل می کنند. برای مثال، در درست کردن نوشیدنی های الکلی، ترکیبی از مخمرهای آغاز گر ویژه ممکن است جهت آغاز فرآیند اضافه شوند. دلیل انجام این مهم این است که شما می خواهید نوع درستی از میکروب ها با رشد سریع را داشته باشید و رقبایی که بوهای بد تولید می کنند را حذف نمایید.
برخی ادعا می کنند که میکروب های موثر برای باغ خوب هستند. احتمالا این ادعا درست نیست. در سیستم بوکاشی مهم این است که هوا وجود نداشته باشد. میکروب های موثر در شرایط بدون اکسیژن یا بی هوازی خوب رشد می کنند. اگر اکسیژن خیلی زیاد به سیستم داده شود، میکروب های موثر می میرند، و باکتری های هوازی کار را بر عهده می گیرند؛ تخمیر آرام شده یا متوقف می گردد.
وقتی میکروب های موثر به توده کمپوست یا خاک اضافه می شوند، هر دو این ها شامل اکسیژن هستند؛ پس شرایط هوازی آن ها میکروب های موثر را از بین می برد. میکروب های موثر در خاک یا توده کمپوست بطور موثری رشد نمی کنند. تنها مزیت آن ها برای خاک و گیاهان این است که مواد مغذی بدن های مرده شان می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
یکی از مراجع چای میکروب های موثر را روی محصولات در حال رشد میدانی تست کرده و نتیجه گرفت که آن ها محصول را افزایش نمی دهند. مطالعات میدانی مشابه همین نتایج را ارائه داد. میکروب های موثر مهمند تا سیستم بوکاشی کار کند. با این حال، افزودن آن ها به باغ مزیت ویژه ای ایجاد نمی کند.
چای بوکاشی مغذی
با پیشرفت تخمیر، مایع اضافی به کف سطل زهکشی می شود. شما نیاز به حذف آن دارید. ادعا شده است که این چای منبع فوق العاده مواد مغذی برای گیاهان شما است.
مواد مغذی آن چطور است؟ اگر آن شامل مقدار زیادی ازت، فسفر و پتاس باشد، شما انتظار دارید که شرکت های فروشنده این سیستم ها در باره سطوح بالای مواد مغذی چای لاف بزنند. اینطور نیست. من سایتی پیدا نکردم که در باره ارقام آن ها حرفی زده باشد. آیا آن ها شرمنده ارقام پایین هستند.
بعضی از سایت ها می گویند که شما می توانید از چای بطور مستقیم یا با رقت یک به صد استفاده کنید. این یک علامت خطر بزرگ است. یک بارور کننده که با قدرت کامل عمل می کند و در عین حال در رقت یک به صد هم کار خود را بی مشکل جلو می برد.
از آنجا که هواداران سیستم بوکاشی دوست ندارند ارزش مواد مغذی را ارائه دهند، ما می توانیم اطلاعات را از مدارک مشابه به دست آوریم. درست است که این دو چیز دقیقا یک چیز نیستند، اما می توان از گزارش هایی که بر پایه آنالیز مایع فرآیند تهیه شده اند استفاده هایی به عمل آورد. بر این پایه مقادیر کلسیم، پتاسیم و منیزیوم به ترتیب 0.05، 0.14 و 0.01 درصد بوده که سطوح پایین مواد مغذی را ارائه می دهند. بعد از رقت صد برابری ما عملا فقط آب خواهیم داشت!
اجازه بدهید ما قیاسی منطقی انجام دهیم. مواد مغذی از دو منبع می آیند. مایعات چیزهایی مثل میوه شامل مواد مغذی محلول هستند. این ها ممکن است با چای استخراج شوند و به کف سطل زهکشی گردند. از طرف دیگر، میکروب های موثر نیاز به مواد مغذی دارند که رشد کنند؛ پس هر کدام از مواد مغذی موجود قبل از زهکشی به کف سطل توسط میکروب های موثر مصرف می شوند. در هر حالت، مقدار چنین مواد مغذی در خرده های غذا کاملا پایین است.
عمده مواد مغذی خرده های غذا در ملکول های بزرگی همانند پروتئین، دی ان ا، کربوهیدرات ها، چربی ها، روغن ها و ... انباشته شده اند. از آنجا که بوکاشی خرده های غذا را تجزیه نمی کند، در انتهای فرآیند، مواد مغذی هنوز در ملکول های بزرگ باقی می مانند. این همان چیزی است که باعث می شود سیب در پایان فرآیند همان سیب باقی بماند. مواد مغذی تا زمانی که فرِآیند کمپوست سازی آینده تکمیل شود رها نخواهند شد.
برای من نسبتن واضح است که چای به سوی داشتن مواد مغذی خیلی کمی جلو می رود. تا زمانی که من اطلاعات تحلیلی نفی کننده نقطه نظرم را بدست آورم، قطعا، من نتیجه می گیریم که چای مواد مغذی مورد نیاز گیاهان را در مقادیری بیشتر از آب ندارد.
مزایای واقعی بوکاشی
من هنوز بوکاشی را نفروخته ام. چای ارزش واقعی ندارد و خرده های غذای تخمیر شده هنوز هم نیازمند دفع هستند. اگر قصد دارید که آن ها را در باغ دفع کنید، ممکن است در عوض از کمپوست خوب استفاده کنید.
در سال های اخیر راهی جدید برای دستکاری تخمیر بوکاشی پیدا شده است که کارخانه خاک نام داشته و استفاده عمومی دارد. در این راه، خرده های غذای خانگی در چند هفته فرآیند می شوند. شما حتی می توانید از روش کارخانه خاک بهبود یافته فوری من استفاده کرده و دوره دو هفته را حذف کنید. با استفاده از این روش ها، بوکاشی حس خوبی به صاحبان و مستاجرین آپارتمان ها داده و برای آن ها که باغ ندارند مفید می باشد.
کمپوست سازی سنتی و بوکاشی مزایای یکسانی برای باغ ها و گیاهان شما دارند. به نظر می رسد که بوکاشی گام اضافی غیر لازم باشد. من که از آن استفاده نخواهم کرد.
فقط یک مزیت از فهرست بالا باقی می ماند که بهتر است نادیده گرفته نشود.
شنیدن کلمه بوکاشی خوشایند است و دوستان شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

کمپوست ساز ارزان قیمت مدل پاسیویی