بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

 NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7
4-  تغذیه بوکاشی


وقتی سطل بوکاشی زیر سینک آشپزخانه، گاراژ یا بیرون است؛ تغذیه آن ساده است. بهترین راه این است که خرده ها و عذاهای تاریخ گذشته را در سطل آشپزخانه ذخیره سازی نمایید و بعد آن ها را در لایه های 3 تا 5 سانتیمتر به داخل سطل بوکاشی خالی نمایید. آنگاه، 4 تا 5 اسپری آنزیم شتاب دهنده اضافه کنید.
آنزیم به رفع بو کمک کرده و باعث می شود فرآیند تخمیر زودتر آغاز گردد.

BUKNUM7V
1- خرد سازی

BUKNUM8V
2- اسپری

BUKNUM9V
3- فشرده سازی

BUKNUM10V
4- درزگیری

BUKNUM13VE
هر بار که خرده ها را اضافه می کنید، آن ها را در حد امکان فشرده نمایید تا مایع و هوای اضافی از میان آن ها خارج گردد. یک پوره ساز سیب زمینی ایده آل است، اما هر چیزی با یک سطح تخت که دستان شما را خارج از خرده ها نگه می دارد هم خوب کار می کند.
آیا می دانستید؟
محتویات باید بوی میوه و سرکه ملایم سیب بدهند. نگران کپک سفید سطل نباشید. این چیز خوبی است و نشانه اینکه سیستم کار می کند!

AFT       BEF
        بعد                                 قبل