شخصی بد ما به خلق می گفت               ما چهره ز غم نمی خراشیم

ما خوبی او به خلق گفتیم                  تا هر دو دروغ گفته باشیم!

 5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

نبرد پر هزینه رامسری ها با زباله؛ 800 میلیارد ریال در سال( قسمت دوم)

قسمت اول

این فعال محیط زیست و مجری طرح های مدیریت پسماند در بخش روستایی و شهری رامسر می افزاید: نگاهی به تجربه کشورهای موفق در این زمینه نشان می دهد آن ها هم با قوانین سخت گیرانه و الزام آور، چالش های بخش پسماند را تعدیل یا رفع کرده اند. بنابراین تا زمانی که قوانین سختگیرانه در این بخش تدوین نشود تلاش برای رفع این معضل مهم زیست محیطی پیشرفت معناداری نخواهد داشت.

ضرورت تفکیک زباله از مبدا

مدیر پسماند شهرداری رامسر با توضیح اینکه تفکیک زباله از مبدا تاثیر زیادی در کاهش هزینه های دفع پسماند و حجم زباله ورودی به سایت زباله اشکنه چال دارد، به ایرنا می گوید: از میان 10 تا 12 هزار واحد مسکونی در رامسر، حدود 3600 خانه در بحث تفکیک زباله و تحویل زباله های خشک با شهرداری همکاری دارند.

شهرداری هم از اهرم های تشویقی غافل نشده است. برای مثال شهروندانی که در این طرح مشارکت دارند مشمول تحفیف حدود 90 درصدی عوارض پسماند پایان سال می شوند. ضمن اینکه اگر زباله های خشک را به طور مستقیم در اختیار ماموران دریافت زباله ها قرار دهند به ازای آن مواد شوینده یا کیسه زباله دریافت می کنند.

مهران حلاجیان میزان مشارکت مردم و اهرم های تشویقی را رضایت بخش و رو به افزایش توصیف می کند و می افزاید: یک سوم واحدهای مسکونی رامسر در بحث تفکیک زباله با شهرداری همکاری دارند. با این وجود، این میزان همکاری هنوز در سطحی که بتواند چالش های محل دپوی زباله را تعدیل کند نیست.

مدیر پسماند شهرداری رامسر با بیان اینکه شهرداری ماهیانه بیش از 70 میلیارد ریال برای جمع آوری و دفع زباله هزینه می کند، می گوید: چنانچه هزینه های بخش پسماند در سایه مشارکت مردم و با اقداماتی مانند تفکیک زباله از مبدا کاهش یابد می توان این رقم را در بخش های عمرانی، زیر ساختی و فرهنگی هزینه کرد.

پایان