5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

ورمی کمپوست و مشکلات آن

یک جعبه کرمی همانند یک اکوسیستم کوچک عمل می کند؛ با فراِیندهای متعددی که همه روی هم اثر می گذارند. اگر یکی از این فرآیندها غلط باشد یا یکی از ورودی ها حذف شود، تعادل تمام سیستم از دست می رود. بعضی از ماجراهای عمومی که محتمل است شما با آن ها روبرو شوید، و برخی از راه حل های احتمالی در زیر آورده شده اند.

بهترین پی اچ برای کمپوست سازی با کرم ها( کد 0514)

کمپوست سازی موفق با کرم مستلزم این است که ظرف کرمی کم بو نگه داشته شود و برای کرم ها ایمن باشد. یک فاکتور حیاتی اسیدیته جعبه کرمی است. بستر جعبه کرمی نیاز به سطح پی اچ در محدوده معین دارد. خیلی اسیدی باشد، کرم ها مریض می شوند و حتی می میرند. کرم های کمپوست ساز در محیط خنثی رشد و نمو می کنند. چطور می توانید کمک کنید که پی اچ خنثی در جعبه کرمی نگهداری شود؟ لازم است اسیدیته جعبه را اندازه بگیرید؟ کدام خرده های غذایی اسیدیته جعبه را افزایش می دهند؟