walden-pond



شستن و بهداشتی کردن آیتم های آشپزی(بازگشت از بلایای طبیعی)
ظروف و وسایل پخت و پز
تمامی ظروف، دیگ ها، تاوه ها و وسایل آشپزی که در تماس با سیلاب بوده اند باید شسته و بهداشتی شوند. آب شستشو و ضدعفونی باید برای استفاده ایمن و سالم باشد.
برای شستن و بهداشتی کردن

نگهداری غذاهای خوب خرد شده در درجه حرارت های مناسب باعث می شود که آن ها سالم تر مانده و بیشتر و به مدت طولانیتر قابل استفاده باشند.همچنین، چسبیدن به درجه حرارت ایده آل یخچال به شما کمک می کند که از شر بیماری های منتقله از طریق غذا محفوظ بمانید.
یخچال، معجزه حفاظت مدرن غذا است.درجه حرارت مناسب یخچال با آرام کردن رشد باکتری ها می تواند غذاها را روزها و بلکه هفته ها سالم و ایمن برای خوردن نگه دارد.به علاوه، در دنیای ذخیره سرد، باکتری ها شیطنت شما هستند و یک یخچال تمیز، خوشحال و تندرست است.