walden-pond



دستورالعمل سالمسازی سبزیجات به شرح زیر می باشد:
مرحله اول-شستشو-سبزیجات به خوبی پاک و شستشو گردد تا مواد زائد و گل و لای آن برطرف گردد.
مرحله دوم-انگل زدایی-سبزیجات در یک ظرف 5 لیتری آب حاوی مایع ظرفشویی(سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی به ازای هر لیتر آب) قرار داده شود و بعد از 5 دقیقه به آرامی سبزیجات از ظرف خارج گردد و با آب شستشو داده شود.

گند زدایی ظروف و تجهیزات مواد غذایی با استفاده از یکی از روش های زیر انجام می شود:
1-حداقل به مدت 30 ثانیه در اب تمیز و گرم با دمای حداقل 77 درجه سانتیگراد
2-حداقل به مدت یک دقیقه در یک محلول تمیز حاوی حداقل 50 میلی گرم در لیتر و کمتر از 200 میلی گرم در لیتر کلر قابل دسترس نظیر محلول هیپوکلریت قرار داده شود و سپس آبکشی گردد.
3-حداقل به مدت یک دقیفه در یک محلول تمیز(حداقل 12.5 میلی گرم در لیتر ید قابل دسترس) حاوی کمتر از 25 میلی گرم بر لیتر ید قرار داده شود و سپس آبکشی گردد.