برگ داده های کمپوست سازی خانگی آشپزخانه بوکاشی
اطراف خانه
شما می توانید مایع بوکاشی تغلیظ شده را مستقیما به داخل زهکش های آشپزخانه و حمام، توالت و سیستم های سپتیک بریزید. مزایا مشتملند بر:
کمک به جلوگیری از تشکیل جلبک
کنترل بو
مایع بوکاشی نمی تواند ذخیره شود و باید بعد از زهکشی از سطل در مدت 24 ساعت مصرف شود.
فرآیند تخمیر
وابسته به درجه حرارت محیط بیرونی، محتویات سطل بوکاشی و کیفیت مخلوط بوکاشی؛ تخمیر عموما بین 14 و 30 روز طول می کشد.
تخمیر معمول زائدات غذایی بطور متوسط 14 روز طول می کشد، اما این زمان می تواند طولانیتر باشد.
خرده های سنگین تر از قبیل گوشت، پوست اووکادو و استخوان در زمان طولانیتر تجزیه می شوند.
زائدات آلی تجزیه کامل شده باید دارای بوی شیرین، ترش یا ترشی بوده و عموما وقتی فشرده می شوند حریره مانند باشند.
مزایای بوکاشی
همه زائدات آشپزخانه را بطور بهداشتی کمپوست می کند، بی انکه بوهای ناگوار و حشرات خاص کمپوست ساز های بیرونی آزارنده باشند.
زائدات در داخل براحتی ذحیره می شوند و نیازی نیست به سطل های کمپوست خانگی بیرونی حمل شوند.
سطل آشپزخانه شما به مدت طولانیتر تازه می ماند، زیرا زائدات غذایی در سطل بوکاشی هوابند ذخیره می شوند.
کمپوست سازی متعارف ممکن است سال ها زمان ببرد، در حالی که کمپوست بوکاشی سریع است و در چند هفته عمل می آید.
مایع بوکاشی برای اینکه مستقیما داخل زهکش های حمام و آشپزخانه، توالت و سیستم های سپتیک ریخته شود عالی است و همچنین برای استفاده جهت آبیاری گل ها و گیاهان بیرونی و درونی.
پس تبریکات گرم و صمیمانه ما را بابت خرید سطل بوکاشی پذیرا باشید!
بعضی وقت ها در استفاده از سطل بوکاشی جدید ممکن است به مشکلاتی برخورد نمایید. بو یا موادی که تجزیه نمی شوند از این قبیل مشکلات هستند. بعضی عوامل این مشکلات را ایجاد می کنند.
برای رفع این مشکلات و برگرداندن سطل بوکاشی به حالت تعادل و استفاده از مایع مغذی برای باغ و باغچه می توانید از جدول زیر بهره مند گردید.