5comver0007

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

مژده! مژده: برای رفاه حال خریداران و مشتریان "بوکاشی" سبوس 600 گرمی که برای دو مرحله نیاز متقاضی را بر طرف می کند و کم جا هم هست تولید کرده ایم. متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7


1- اصول
بوکاشی یک فرآیند بی هوازی است که شما می توانید آن را در درون یا بیرون خانه انجام دهید. با بوکاشی شما در یک راه عالی، خرده های آشپزی را به مایع غنی و کود نیمه جامد تبدیل می کنید. گیاهان گلدانی و باغ شما عاشقش می شوند.

BUKNU1V

بوکاشی برای تخمیر مواد آلی در داخل سطل از آنزیم، میکروارگانیزم ها و باکتری های بی هوازی استفاده می کند. تخمیر، کربوهیدرات های خرده ها را در داخل اسید لاکتیک متابولیزه می کند و برای تجزیه سریعتر دیواره های سلولی را می شکند. بعد از حدود 3 هفته، شما یک کود مایع غنی( مایع بوکاشی) و نیمه جامدهای تخمیر شده راحت تجزیه شونده دارید.

 

 AFT                                     BEF
             بعد                                                   قبل