بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"
6- اجتناب از مشکلات
بوهای بد

کپک سفید

کپک سبز_ آبی
اگر بوی سطل بد است:
معمول است که سطل بوی مختصر اسیدی بدهد. اگر بوی سطل بد است، احتمالا خرده ها در عوض تخمیر، گندیده شده اند.
زائدات گندیده را در حداقل 10 سانت عمق خاک باغچه و یا یک گلدان بزرگ دفن کنید. سطل را کلا بشویید و از نو شروع کنید. برای اینکه بعدها دچار این مشکل نشوید:
در را خوب ببندید.
اسپری آنزیم را در حد کافی اضافه کنید.
مایع بوکاشی را مکررا زهکشی نمایید.
سطل را در جای نسبتا خنک نگهداری نمایید.
قبل بعد
نکات
به منظور به حداقل رساندن بوی ناگوار یا کپک سبز_ آبی در سطل، سعی کنید سطل را هر سه هفته یکبار خالی کنید؛ حتی اگر کاملا پر نشده باشد.