نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چطور ماهی تازه را تشخیص دهیم؟!
چندین معیار اساسی وجود دارد که پیروی از آن ها تازگی ماهی گرم یا یخ زدایی شده را تعیین می کند.این متن را بخوانید و خودتان را برای خرید آماده نمایید.


مهمترین مشخصه ماهی ها تازگیشان است و تازه ترین ماهی همانی است که الساعه گرفته شده است.این متن به شما کمک می کند که مشخصه های ماهی های تازه و ویژگی های ماهی های نه چندان تازه را تشخیص دهید.خیلی مهم است که با آنچه شما را قادر می سازد ماهی خوب برای رستورانتان خریده و آن ها را در بهترین ظروف سرو نمایید آشنا شوید.
1-بوی ماهی تازه ویژه جایی که از آن می آید است(دریاچه، دریا، رودخانه و برکه ماهی) و گوارا و طبیعی می باشد.ماهی گندیده بوی تند نامطبوع تری متیل آمین(ماهی بد) و گندیدگی دارد.
2-چشمان ماهی تازه برآمده و درخشان هستند.چشمان ماهی کهنه تیره بوده و در داخل سر فرو رفته اند.
3-باله ها و آبشش ماهی تازه مرطوب هستند.آن ها در ماهی کهنه خشک بوده و از یک لزجی چسبناک پوشیده شده اند.آن ها رنگ خاکستری مایل به قهوه ای و بوی بد دارند.آبشش های سالم رنگ قرمز روشن و زیبا دارند.
4-پوست ماهی گرم و تازه مرطوب است، باید سالم باشد و بطور طبیعی درخشش فلزی دارد.فلس ها باید به محکمی به بدن چسبیده باشند.سطح ماهی تازه و سالم باید محکم و درخشان باشد، بطوری که ماهی از دستان شما سر بخورد.پوست ترک خورده و رنگ زدایی شده نشانه ای از فساد ماهی می باشد.ماهی کهنه یا بد تاکنون شروع به از دست دادن فلس ها کرده است.
5-لزجی توزیع شده روی ماهی شفاف و بی بو می باشد.با خونریزی، لزجی، تیرگی و کثیفی افزایش یافته و ماهی بوی ترشیدگی می گیرد.
6-بدن ماهی تازه سفت است و ظاهر و پایداری ویژه ای دارد.وقتی فشار داده می شود، باید سر جای خود برگردد.ماهی نرم، خاکستری و غیر الاستیک کهنه یا بد می باشد.
7-شکم ماهی تازه و گرم درخشان و سالم است و منفذ مقعد محکم می باشد.سوراخ مقعد ماهی بد و کهنه بیرون زده است و رنگ زرد مایل به قهوه ای دارد.

safetyfish
شرایط انتقال
مهمترین مشخصه ماهی در انتقال تازگی آن است و تازه ترین ماهی آنی است که تازه گرفته شده باشد.بر خلاف دیگر انواع گوشت که نیاز به جا افتادن دارند، ماهی در بهترین حالت تازه فروخته شده و خورده می گردد.پس ترجیحا ماهی باید قبل از پخته شدن کشته شود.انتقال ماهی تازه بطور قابل ملاحظه ای گران است.احتمالا این همان دلیل اصلی است که باعث می شود کل مصرف ماهی و محصولات تهیه شده از ماهی فقط 3 درصد ماهی تازه مورد استفاده باشد.
ماهی تازه براحتی فاسد شدنی است.در حرارت حدود 0 درجه سانتیگراد، ماهی تازه به مدت 10 تا 15 روز در یخ یا یخدان قابل نگهداری است.بهترین کار این است که بلافاصله بعد از گرفته شدن، ماهی تمیز شده و امعا و احشای آن بیرون آورده شود.کیفیت ماهی در بهترین حالت با قرار دادن آن در صندوق کم عمق بعد از صید شبانه، اختلاط آن با یخ و فروش در روز بعد حفظ می گردد.ماهی باید کاملا با یخ پوشیده شده و کف صندوق باید نفوذ پذیر باشد، طوری که آب بتواند خارج شود.وقتی ماهی در فریزر گذاشته می شود، درجه حرارت نباید از -4 تا -6 درجه سانتیگراد پایینتر برود.در غیر این صورت، ماهی یخ می زند، کریستال های بزرگ یخ پیدا می شوند، بافت آسیب می بیند و کیفیت افت می کند.
برای حفاظت و انتقال ماهی یخ زده عمیق، قایق ها باید دارای تجهیزات مورد نیاز بوده و رویه های خنک کنندگی مناسب می باید در تمام فازهای بعد از صید ماهی پیروی شود.ماهی درجه یک سالم، کنترل شده و جور گشته در درجه حرارت -35 تا -40 درجه سانتیگراد یخ زده و بطور انحصاری در شرایط یخ زده فروخته می شود.به منظور کاهش خشکی ماهی در طی ذخیره طولانی مدت، ماهی یخ زده بوسیله دوش های آب سرد اتاقی با درجه حرارت 12 درجه سانتیگراد یا استغراق در آب سرد، یخ پوشانی می شود.شرایط نگهداری ماهی یخ زده تا رسیدن به انبار از -25 تا -30 درجه سانتیگراد برای ماهی های چرب و از -20 تا -23 درجه سانتیگراد برای دیگر ماهی ها وفق رطوبت نسبی هوای 90 تا 95 درصد فرق می کند.ماهی یخ زده یا عمیقا یخ زده نباید بیش از 6 ماه در انبار نگهداری شود.تاریخ انقضا باید به همراه شرایط و کیفیت محصولات یخ زده مرتبا و بطور قاعده مند چک و کنترل گردد.
یخ زدایی ماهی یخ زده در بهترین حالت در آب با درجه حرارت 10 تا 15 درجه سانتیگراد انجام می شود.در چنین شرایطی، افت رطوبت جبران شده و تازگی و آبداری محصولات باز خواهد گشت.
کیفیت ماهی یخ زده درجه یک
1-نباید بوی خارجی یا ماندگی بدهد
2-نباید پوست آسیب دیده داشته باشد.
3-گوشت نباید نشانه هایی از خشکی داشته و بعد از پخته شدن باید مزه و بوی مطلوب و گوارا داشته باشد.علاوه بر این ها، سفتی قوام و سفیدی، رنگ صورتی تیره یا روشن و برخی دیگر از ویژگی ها، مشخصات انواعی از ماهی ها می باشند.
امیدواریم که با متن بالا کمک کرده باشیم تا شما بتوانید با کمک خودتان تازگی و کهنگی ماهی را تشخیص بدهید.