بوکاشی در برابر کمپوست قد علم می کند!

24 اکتبر 2023

نوشته شده توسط ال رید

در حالی که هر روز مردمان بیشتر و بیشتری مشتاق کاهش زائدات خانگی خود می شوند سوال عمومی "بوکاشی بهتر است یا سنتی" بیشتر مطرح می شود. در انتهای این متن، شما مزایا و معایب بوکاشی در برابر سنتی را یاد می گیرد و هر چیزی که نیاز دارید بدانید که چطور یک سطل بوکاشی عمل می کند را!

1- کمپوست سازی چیست؟
2- روش بوکاشی کمپوست سازی چیست؟
3- چطور بوکاشی کار می کند؟
4- اختلاف: بوکاشی در برابر کمپوست
4-1- بی هوازی در برابر هوازی
4-2- زمان ایجاد کمپوست
4-3- کمپوست در برابر پیش کمپوست
4-4- بو و آفات
4-5- کدام خوب است: بوکاشی در برابر کمپوست
4-6- فضا
4-7- قیمت
5- چطور از سطل بوکاشی استفاده کنیم؟
6- چطور می توانم کمپوست بوکاشی خودم را درست کنم؟
6-1- برای بوکاشی، در برابر کمپوست، به چه چیز نیاز دارید؟
6-2- یک نقطه را انتخاب کنید
6-3- پرش کنید!
6-4- "طلای مایع" را جمع کنید!
6-5- به باغتان اضافه کنید
6-6- آبکشی و تکرار
7- چطور با سطل بوکاشی در آپارتمان کمپوست درست کنیم؟
7-1- با سطل بوکاشی پر خود چه کنم؟
8- در برابر کمپوست، چه در سطل بوکاشی بگذاریم؟
9- چه در سطل بوکاشی نگذاریم؟
10- مشکلات بوکاشی
11- بوکاشی در برابر مزرعه کرمی
12- مزایا و معایب: بوکاشی در برابر کمپوست
13- خلاصه کردن مزایای بوکاشی در برابر کمپوست سازی
14- لغات نهایی: آیا بوکاشی بهتر از کمپوست سازی است؟
15- الهام گرفتید؟ بچسبید بهش!
هشدار! هنگامی که خواندن این مقاله را به پایان رساندید، احتمالا تبدیل به یک استفاده کننده کمپوست بوکاشی خواهید شد!

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید!

کمپوست سازی چیست؟

کمپوست سازی سنتی یک فرآیند است که در آن زائدات سبز غنی از نیتروژن( هرس های چمن، زائدات آلی آشپزخانه، برگ ها) با زائدات قهوه ای غنی از کربن( کاغذ، برگ های خشک، ترکه ها، شاخه های کوچک) به نسبت برابر لایه بندی می شوند. پس، برای تجزیه زمان لازم است.

بعد از تقریبا 6 ماه، کمپوست غنی از مواد مغذی و تیره رنگ خواهید داشت. این می تواند در باغ شما میکس شود تا کمک به تندرستی خاک و گیاهان نماید.

bukvercom1

مثالی از سطل کمپوست عمومی

روش بوکاشی در کمپوست سازی چیست؟

بوکاشی از ژاپن نشات گرفته است و به "ماده آلی تخمیر شده" ترجمه شده است. در حالی که کمپوست سازی اجازه می دهد که ماده آلی تجزیه و فاسد شود، بوکاشی اساساً ضایعات آشپزخانه شما را «ترشی» می‌کند تا به حالت قبل از کمپوست برسد.

بعد از آن، مرحله دفن بوکاشی در زمین صورت گرفته و ماده به کمپوست تجزیه می شود. در اغلب موارد، خاک غنی و زیبا فقط در مدت 4 هفته تولید می شود!

بهترین سیستم کمپوست سازی بوکاشی را از ما بخرید!

چطور بوکاشی کار می کند؟

در ابتدا، بوکاشی فقط شامل زائدات آشپزی واقع شده در یک سطل در بسته است که روزی یک بار روی آن ها سبوس بوکاشی پاشیده می شود. سبوس شامل میکروب های موثر مفید است که غذا را تخمیر می کند و هنگام اضافه شدن به باغ، معجزه می کند.

به مجرد اینکه سطل پر می شود، برای یک هفته رها می گردد تا زمان حفر در دل خاک فرا برسد. دو تا سه هفته بعد، بوکاشی تبدیل به کمپوست می شود و خاک، آماده می شود تا به باغ سبزیجات شما اضافه شود.

خواندن را ادامه دهید تا دقیقا متوجه شوید چطور از سطل بوکاشی استفاده کنید و یکی را در خانه به کار بگیرید.

بوکاشی در برابر کمپوست. کمپوست تولید شده در نهایت بهترین نتیجه ممکن برای خاک شماست.

اختلاف: بوکاشی در برابر کمپوست

1- بی هوازی در برابر هوازی

قول می دهم که در اینجا وارد مسائل پیچیده فنی نشوم! بی هوازی و هوازی، انواع مختلف کمپوست سازی هستند. بطور ساده، آنها اصطلاحاتی هستند که برای توصیف فرآیندهای درگیر در تجزیه مواد آلی استفاده می شوند.

سیستم بوکاشی خرده های غذایی را از طریق فرآیند بی هوازی به مفهوم "بدون هوا" یا رطوبت تجزیه می کند. این در برابر سطل کمپوست است که از طریق فرآیند هوازی( "با هوا") کار تجزیه را صورت می دهد.

به این دلیل، یک سطل بوکاشی نیاز به در خوب بسته شونده دارد و اینکه محتویات خوب فشرده شوند تا هر توده هوایی را حذف کنند.

از طرف دیگر، سطل کمپوست با جریان هوای بیشتر، سریعتر تجزیه می شود. به همین دلیل است که «چرخش» توده به طور منظم می تواند روند کمپوست را تسریع کند.

قسمت دوم

قسمت سوم

قسمت چهارم

قسمت پنجم