شخصی بد ما به خلق می گفت               ما چهره ز غم نمی خراشیم

ما خوبی او به خلق گفتیم                  تا هر دو دروغ گفته باشیم!

 5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

 

NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7
2- خانه کامل


سطل های بوکاشی، اگر بدرستی استفاده شوند، جذب کننده حشره نبوده و بوی سرکه سیب دارند. بوکاشی می تواند هم در داخل و هم در بیرون خانه استفاده شود.

در حالی که خرده ها در درجات حرارت بالاتر بهتر تجزیه می شوند، این ممکن است بویی ناگوار تولید کند. پس، سطل خود را در نقطه ای به طور ملایم خنک نگهداری نمایید. اگر بو ناگوار است، از بیرون بردن سطل هراسی به دل راه ندهید.

آیا می دانستید؟

بوکاشی یک لغت ژاپنی است که از حالت اولیه تغییر کرده است. این لغت از تجربه کشاورزی ژاپنی مشتق شده است؛ جایی که کشاورزان زائدات غذایی را در خاک غنی از میکروارگانیزم دفن می کردند تا سریعتر تجزیه شود.( بین 1 تا 3 هفته). داستان تا 1980 ادامه داشت و بعد تجربه به داخل سطل های بوکاشی منتقل شد.

    AFT             BEF


          بعد                                         قبل