شخصی بد ما به خلق می گفت               ما چهره ز غم نمی خراشیم

ما خوبی او به خلق گفتیم                  تا هر دو دروغ گفته باشیم!

 5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7


1- اصول
بوکاشی یک فرآیند بی هوازی است که شما می توانید آن را در درون یا بیرون خانه انجام دهید. با بوکاشی شما در یک راه عالی، خرده های آشپزی را به مایع غنی و کود نیمه جامد تبدیل می کنید. گیاهان گلدانی و باغ شما عاشقش می شوند.

BUKNU1V

بوکاشی برای تخمیر مواد آلی در داخل سطل از آنزیم، میکروارگانیزم ها و باکتری های بی هوازی استفاده می کند. تخمیر، کربوهیدرات های خرده ها را در داخل اسید لاکتیک متابولیزه می کند و برای تجزیه سریعتر دیواره های سلولی را می شکند. بعد از حدود 3 هفته، شما یک کود مایع غنی( مایع بوکاشی) و نیمه جامدهای تخمیر شده راحت تجزیه شونده دارید.

 

 AFT                                     BEF
             بعد                                                   قبل