نیم نگاه


midanidVERY

 اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت  ( زیر 1 میلیون) در سراسر کشور

 

بهترین کود در خانه شماست!

5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چطور کرم های خود را از دمای فوق العاده بالای تابستان محافظت کنید؟( کد 0509)

گرما و حتی امواج دمایی نزدیکتر می شوند. داریم بطرف گرما می رویم.

به ما گفته می شود که در سایه یا در یک مکان خنک بمانیم و به اندازه کافی خودمان را هیدراته کنیم و از فعالیت بدنی خودداری کنیم... همه این ها، در یک کلام، برای محافظت از خود در برابر گرما است.

تمام این توصیه ها برای کرم ها هم خوب است و به ویژه در هنگام موجودیت امواج حرارتی مفید هستند.

اما در طی امواج حرارتی، چطور می توانیم گرمای مازاد کمپوست ساز کرمی را مدیریت نماییم؟

اول، اجازه دهید ببینیم وقتی کمپوست ساز کرمی داغ می شود چه اتفاقی می افتد؟ این به شما کمک می کند که براحتی متوجه تمام توصیه هایی که برای محافظت از کرم ها و ممانعت از بلای ناگهانی می شود گردید.

با گرمای بالا، چه اتفاقی برای کمپوست ساز کرم می افتد؟
چطور می توانم متوجه شوم که کرم ها در گرمای بالا اذیت می شوند؟
بیایید از "طرح موج گرما" رونمایی کنیم!
این برای عبور امن کرم ها از موج گرما کافی است؟

HOW p1 0509

یک اهدا کننده کرم شوید!

من از این متن استفاده می کنم تا به شما آدرس بدهم، زیرا شما می توانید کمک کنید.
اگر قصد خواندن این متن را دارید، پس یک ظرف یا جعبه کمپوست کرمی دارید.

در شبکه حمایتی رایگان ما نام خود را به عنوان دهنده کرم ثبت کنید.

با دادن همه توصیه ها و کرم های خوب خود به سایر افرادی که می خواهند سطل کمپوست کرم خود را راه اندازی کنند، کمک خواهید کرد.
داده‌های شما در پلاس 2 ورس مخفی باقی می‌مانند و شما فضایی برای مدیریت دید، مکان... و دسترسی به "راهنمای اهداکننده" دارید.

پس، شما یک جعبه یا ظرف کرمی دارید و می توانید برخی از کرم هایتان را اهدا نمایید.

لطفا، به شبکه ما بپیوندید و یک "دهنده کرم" شوید.

ثبت خیلی سریع است، یک فرم کوچک، یک لینک برای کلیک در یک ایمیل اعتبار سنجی، و در عرض چند ثانیه روی نقشه ظاهر می شوید.
این وبسایت توسط یک سازمان غیر انتفاعی فرانسوی راهبری می شود که کمک به کمپوست سازی کرمی می نماید.

اکنون به شما اجازه می‌دهم تا دریابید که چگونه از سطل کمپوست کرم خود در برابر گرما محافظت کنید. از توجه شما قدردانی می گردد.

در اثر حرارت بالا در ظرف یا جعبه کمپوست ساز کرمی چه اتفاقی می افتد؟

موج گرما دوره گرمای بیش از حد برای حداقل سه شبانه روز متوالی است. بنابراین، جو به اندازه کافی خنک نمی شود و به شما اجازه می دهد گرما را حتی شدیدتر احساس کنید.

درجه حرارت

برای انجام بهینه، کرم ها و کل سیستم کمپوست ساز نیاز به درجه حرارت بین 15 و 25 درجه سانتیگراد دارند.

زیر این درجه حرارت ها، اکوسیستم در یک سطح تنزل یافته کار می کند.

بالا، بخوبی کار نمی کند و حتی می تواند برای کرم ها کشنده باشد( بالای 35 درجه سانتیگراد)

HOW p2 0509

تجزیه زائدات

وقتی زائدات توسط اکوسیستم کمپوست ساز فرآیند نشوند، موجودات دیگر کنترل می شوند. فرآیند دیگری از تجزیه مواد آلی آغاز می گردد. باکتری عملکرد این فرآیند جدید نیاز به مقدار زیادی اکسیژن دارد، اما این امر محیط نامناسب برای وول خورنده های ما ایجاد می کند. این تجزیه همچنین قوام مواد خام تازه را تغییر می دهد که نرم یا مایع می شود. پشه ریزه ها عاشق آن هستند!
بستر، که در ابتدا غنی از مواد خام تازه است، به سرعت تغییر قوام می دهد. تمایل به مات شدن دارد و اکسیژن را مسدود می کند.

پارامترها؛ هوادهی، رطوبت، اسیدیته

یک کمپوست ساز بسته حرارت را نگه می دارد، اما آن می تواند با تهویه خوب خارج شود.

اگر کمپوست ساز شما به دلیل کاهش جریان هوا، بسترهای بسته بندی شده، تعداد زیادی سینی انباشته و ... به اندازه کافی تهویه نمی شود، گرما افزایش می یابد.

آن همانند موج حرارتی داخل کمپوست ساز است!

رطوبت بستر همانند "مایع انتقال حرارت" کار می کند. هر چه رطوبت بیشتر شود، بستر گرمای بیشتری می گیرد.

باکتری های محل کار بستر را اسیدی می کنند و این روند با کمبود اکسیژن افزایش می یابد. بنابراین، برای ارگانیزم های مطلوب ورمی کمپوست بسیار کمتر میهمان نواز می شود.

چطور می توانم ببینم کرم ها در اثر گرمای زیاد رنج می برند؟

بالای 25 درجه سانتیگراد، کرم ها و دیگر ارگانیزم ها خیلی نمی خورند.

وقتی دما به 30 درجه سانتیگراد می رسد، متوجه می شوید کرم ها در جستجوی جاهای تازه بر می آیند. آن ممکن است کنار دیوارها یا زیر در باشد. همچنین ممکن است در سینی جمع کننده باشد، زیرا آن یک جای خنک تر و خیلی مرطوب تر است.

HOW p3 0509

HOW p4 0509
در 35 درجه سانتیگراد، کرم ها سعی می کنند با خارج شدن از کمپوست ساز از گرمای شدید فرار کنند.
متاسفانه، آن ها به کف خشک می افتند. و آن موقع است که شما متوجه می شوید تعداد زیادی از آن ها در کمپوست ساز شما کار می کنند. ولی وقتی شما متوجه آن هستید، اغلب خیلی دیر است؛ زیرا به مجرد اینکه کرم ها روی کف قرار می گیرند خیلی سریع خشک شده و میمیرند.
این منظره ای است که بیشتر از آن آرزوی دیدن آن را ندارید، زیرا باید بوی نامطبوع و حشره هایی که در اطراف می خزند را هم به آن اضافه کنید.

تنها کاری که باید انجام داد این است که دوباره از صفر شروع کنید. نکته خوب این است که شما دوباره یک اشتباه را صورت نمی دهید.

بیایید از طرح موج گرما رونمایی کنیم!

به وول خورنده های خود چشم بدوزید!

کرم ها نمی توانند درجه حرارت های فوق العاده یک کمپوست ساز واقع در بیرون در طی یک موج حرارتی را تحمل نمایند. کرم ها نمی توانند در درجه حرارت های بالای 35 درجه سانتیگراد زنده بمانند.

HOW p5 0509

کمپوست ساز خود را در یک جای تازه در سایه همانند سرداب، رختشویخانه، زیر زمین و ... بگذارید....

وقتی خیلی گرم است، تمام روز در برابر آفتاب داغ می مانید؟

مقادیر زائدات خود را کم کنید

در آب و هوای داغ، ارگانیزم ها دست از خوردن می کشند. این یک واکنش حیاتی است.

زائدات به مقدار بیشتر توسط کرم ها فرآیند نمی شوند، اما باکتری ها این کار را با مصرف اکسیژن انجام می دهند. به مجرد آغاز تخمیر، زائدات گرمتر و گرمتر می شوند.

یک استراتژی خوب این است که bافزودن زائدات را متوقف کنیمb یا آن را دست کم به مقادیر حداقل برسانیم تا از بروز مشکل پیشگیری شود.

وقتی داغ است، شما چه را ترجیح می دهید؟ یک راکلت یا یک سالاد سبک؟

به افزودن مقادیری مقوای سبک که رطوبت را جذب می کند فکر کنید. آن بستر را هم بخوبی هوادهی می کند. پخش پوسته های تخم مرغ آسیاب شده هم مقدار زیادی مزیت خوب فراهم می کند.

تهویه ورمی کمپوست ساز

یک بستر خوب تهویه شده، با مقداری مقوای ضخیم، اجازه می دهد هوا جریان خوبی داشته باشد.

تکه هایی از مقوای قهوه ای موجدار تمام آن چیزی که شما احتیاج دارید می باشد.

HOW p6 0509

برای اجازه دادن به جریان هوا، در صورت داشتن شیر در کمپوست ساز، می توانید ان را باز نگه دارید؛ ولی فراموش نکنید که یک سطل کوچک زیر شیر بگذارید.

اگر شیر ندارید، برای کاهش رطوبت داخلی، تا می توانید سینی جمع کننده را خالی کنید.

بعضی از شفت های تهویه را ایجاد کنید تا مطمئن شوید هوادهی خوبی بین سینی های مختلف فراهم شده است. شما فقط مجبور هستید با فشار دادن مواد مازاد به یکطرف، یک سوراخ ایجاد کنید. هوادهی خوب به کمپوست ساز اجازه خنکی داده و آن را از شر رطوبت مازاد هم خلاص می کند.

HOW p7 0509

HOW p8 0509

یک منطقه پناهگاه ایجاد کنید

کرم ها دوست دارند پناهگاهی را در جاهای سرد جستجو کنند. پس، خوب است که یک آماده آن را برایشان فراهم کنیم.

ولی کجا؟ یک نکته کوچک: کرم ها عادت دارند در هنگام داغ بودن بچرخند.

اکنون، نوبت شماست که این منطقه تازه را آماده کنید.

سینی کلکتور را خالی کنید؛ مقداری مقوا یا پارچه تر را در نیم سینی بگذارید. تبخیر تاثیر خنک کنندگی دارد و این "جای تازه" حتی خنکتر هم می شودا اگر بخوبی تهویه گردد.

این "منطقه تازه" باید به اندازه کافی مرطوب باشد تا به کرم ها خوشامد بگوید، اما نه آنقدر مرطوب؛ تا اجازه تاثیر تهویه خوب را بدهد.

 HOW p9 0509

کرم ها این حمام تازه را به سرعت پیدا کرده و بابت آن از شما قدردانی خواهند نمود.

اطمینان حاصل نمایید که "جای تازه" تهویه خیلی خوب و رطوبت کافی، نه خیلی زیاد، دارد.

HOW p10 0509

HOW p11 0509

مقداری تازگی بیاورید

اگر مقداری زائدات اضافه می کنید، فکر کنید که آن ها را برای مدتی در یخچال بگذارید. در همان زمان، آن ها کمپوست ساز را هم خنک می کنند.

مراقب باشید: زائدات را در عمق فریزر نگذارید تا کمپوست ساز را بعدا خنک گرداند.

در واقع، خرده های آشپزی مقدار زیادی آب دارند. وقتی آن تبدیل به یخ می شود، آب یخ زده غشاهای سلول را می شکند. پس؛ فرآیند آب شدن، مقدار زیادی آب را خیلی سریع رها می کند و این می تواند فرآیند کمپوست سازی را مختل نماید.

تبخیر یک تاثیر خنک کنندگی دارد. در مدرسه، به ما گفته شده که آب نیاز به مقداری انرژی حرارتی دارد تا از حالت مایع به حالت بخار در بیاید. پس، وقتی آب بخار می شود کمپوست ساز را خنک می کند. آن حرارت را جذب می کند و خودش تبدیل به بخار کم حرارت می گردد.

اگر کمپوست ساز شما خیلی خوب تهویه شده است،  ممکن است فکر کنید تکه ای پارچه خیس یا مقوای قهوه ای را در بالای کمپوست بگذارید. تهویه باعث تبخیر می شود که محل را کمی خنک می کند. فقط فراموش نکنید که کل سیستم خوب تهویه نشود زیرا این امر فقط رطوبت بیشتر اضافه می کند و این چیزی که شما می خواهید نیست.

استراتژی دیگر قرار دادن پک یخ یا بطری آب یخ زده در بیرون و بالای کمپوست ساز یا دقیقا روی زائدات داخل است. ولی دقت کنید ، زیرا آن همچنین مقداری رطوبت از چگالش می آورد. بنابراین در افزودن مقدار زیادی مقوای قهوه ای خشک تردید نکنید.

آیا این برای عبور کرم ها با ایمنی از موج حرارتی کافی است؟

رطوبت زیاد( نه خیلی زیاد) و تهویه خوب چیزی است که یک ورمی کمپوستر برای عبور از گرمای شدید به آن نیاز دارد.

اینجا نکاتی هستند که وقتی داغ است دوباره و دوباره تکرار می شوند.

جهت مراقبت از وول خورنده های خود از نور خورشید دوری کنید!

مواد منطقه تازه را تجدید کنید، زیرا آن به فوریت تبدیل به مقداری کمپوست می گردد.

غذای خیلی زیاد اضافه نکنید.

البته، بهترین کار این است که دیگر با آن پدیده های اقلیمی روبرو نشویم….

یک راه حل؟ اگر هر کسی بتواند زائدات زیستی خود را کمپوست کند و از انتشار گازهای گلخانه ای بکاهد مقدار زیادی کمک خواهد شد.

در تقسیم نکات و استراتژی های خوب خود با ما تردید نکنید.

در صورت تمایل به خرید سطل های تولید کمپوست خانگی غیر کرمی می توانید آن ها را خریداری نمایید.