بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"
7- وقتی بوکاشی پر می شود
معمولا در یک خانوار 4 نفره که اغللب در خانه غذا می خورند حدود 3 تا 4 هفته طول می کشد تا یک سطل بوکاشی 15 تا 20 لیتری پر شود. وقتی سطل بوکاشی شما پر می شود، می توانید آن را برای تخمیر بیشتر رها کنید( و شروع به پر کردن سطل دیگر نمایید) و یا آن را خالی نمایید. دو راه مختلف برای انجام این کار وجود دارد. همچنین به خاطر داشته باشید که سطل ها را بین استفاده ها بشویید.
آن را دفن کنید.
آن را به سطل کمپوست باغی ببرید.
آن را به دوست یا باغ محلی بدهید.
اگر یک سطل کمپوست بیرونی دارید، جامدات تا حدی کمپوست شده سطل بوکاشی با آن سازگار خواهند بود. به خاطر داشته باشید که یک مقدار معادل مواد پایه کربنی از قبیل برگ های خشک و روزنامه با خرده های بوکاشی یک تعادل تندرست از مواد کربنی و مواد نیتروژنی در سطل کمپوست شما ایجاد می کنند.
قبل بعد
نکات
اگر مشاهده نمودید که سطلتان خیلی سریع پر می شود و یا تمایل داشتید که خرده هایتان قبل از خالی کردن بیشتر تجزیه شوند؛ سطل دوم را مد نظر قرار دهید و یا چرخش بین سطل ها را جدی بگیرید. در حالی که یکی پر می شود، دومی در حال ادامه دادن تخمیر است. فقط به خاطر داشته باشید که مایع بوکاشی هر دو را تخلیه کنید. می توانید یک سطل بوکاشی را الان خریداری کنید و دیگری را هر وقت به آن احساس نیاز پیدا کردید.
آماده آغازید؟ محصولات ما را ببینید!