بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"
7- وقتی بوکاشی پر می شود
معمولا در یک خانوار 4 نفره که اغللب در خانه غذا می خورند حدود 3 تا 4 هفته طول می کشد تا یک سطل بوکاشی 15 تا 20 لیتری پر شود. وقتی سطل بوکاشی شما پر می شود، می توانید آن را برای تخمیر بیشتر رها کنید( و شروع به پر کردن سطل دیگر نمایید) و یا آن را خالی نمایید. دو راه مختلف برای انجام این کار وجود دارد. همچنین به خاطر داشته باشید که سطل ها را بین استفاده ها بشویید.
آن را دفن کنید.
آن را به سطل کمپوست باغی ببرید.
آن را به دوست یا باغ محلی بدهید.
اگر در آپارتمان بدون فضای باغچه زندگی می کنید، می توانید خرده های تخمیر را در گلدان بزرگ خاک دفن کرده و یا آن را به دوست بدهید. این نیز ممکن است که آن ها را به باغ محلی، سطل کمپوست یا شخص علاقمندی که کمپوست ساز دارد بدهید. شما بهترین دوست آن ها خواهید بود و حتی ممکن است یک جایزه مطبوع از آدم هایی هدیه بگیرید که برای محصولا باغی دست به تجارت و داد و ستد کمپوست و بوکاشی می زنند.
قبل بعد
نکات
اگر مشاهده نمودید که سطلتان خیلی سریع پر می شود و یا تمایل داشتید که خرده هایتان قبل از خالی کردن بیشتر تجزیه شوند؛ سطل دوم را مد نظر قرار دهید و یا چرخش بین سطل ها را جدی بگیرید. در حالی که یکی پر می شود، دومی در حال ادامه دادن تخمیر است. فقط به خاطر داشته باشید که مایع بوکاشی هر دو را تخلیه کنید. می توانید یک سطل بوکاشی را الان خریداری کنید و دیگری را هر وقت به آن احساس نیاز پیدا کردید.
آماده آغازید؟محصولات ما را ببینید!