5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

تصاویر و دستورالعمل های ساخت کمپوست ساز بوکاشی
چطور کمپوست ساز بوکاشی خود را ساخته و از همین امروز شروع به کمپوست سازی نماییم؟
توجه: اگر کمپوست ساز را "شکیل" و "مردم پسند" از آب درآورده و مایل به فروش محصول تولیدی باشید ما می توانیم کمکتان کنیم. کافی است نمونه کار را برای ما واتس آپ نمایید.
ما به حومه شهر عزیمت کرده و اکنون من کار کمپوست سازی انجام می دهم. ما به سادگی یک تن سبزی می خوریم و مقادیر زیادی زائدات سبز جدی تولید می کنیم. من بسیار غمگین بودم که خرده های غذای کیفیت بالا را به لندفیل ها می فرستادم و کاری می کردم که آن ها همخانه بطری های پلاستیکی و باتری های دیرپا شوند. من پول زیادی خرج سطل زباله آلی خود کردم. این باعث شد که من جدا کار کمپوست سازی را پیگیری نمایم؛ هر چند ما در یک خانه شهری با حیاط دارای چشم انداز حرفه ای زندگی می کنیم. لذا من نمی دانم کجا باید کمپوست ساز را بگذارم تا عملیات آن کامل شود. فقط می دانم که مواد من نباید داخل زباله دان خالی شوند!

daeebok1
پژوهش کمپوست
اول از همه من یک کمپوست ساز چرخان خریدم تا آن را در سرسرا بگذارم. این کمپوست ساز سه هفته ای پر شد. حالا مدتی است که از آن برای کار دیگری استفاده می کنم.
بعد از آن، من یک کارخانه کرم برای گاراژ خریدم. کرم ها گرسنه هستند، ولی به سرعت مورد انتظار من به کمپوست ضربه نمی زنند. همچنین، به اندازه ای که فکر می شود چسبناک نیستند.
الان من دارم روی روش کمپوست سازی بوکاشی کار می کنم. منابع محدودی برای تامین و تولید سطل های مخصوص ساخت کمپوست وجود دارد. با این حال شما می توانید یک سطل 5 گالنی دارای اسپیگات را با قیمت معقولی به دست بیاورید. کمپوست ساز بوکاشی از طریق موادی که می توان آن ها را "آن لاین" خریداری کرد هم قابل ساخته شدن است.
روش بوکاشی دارای مزایایی است که کمپوست سازی سنتی آن ها را ندارد. توانایی کمپوست کردن مواد لبنی و گوشت، نداشتن بو( به خاطر اینکه محیط آن آب بند است)، سرعت عمل بیشتر و ... را می توان از این مزایا برشمرد. اگر این ها واقعا وجود دارند، چرا منتظر بمانیم؟ پس بزن بریم:
ساخت کمپوست ساز بوکاشی

daeebok2
فهرست تامین
1- سطل پلاستیکی 5 گالنی( اگر ممکن است سازگار با مواد غذایی باشد؛ پلی اتیلن دانسیته بالا#2)
2- درب آب بند
3- اسپیگات(شیر آب) پلاستیکی با واشر و مهره
4- کیسه اختلاط بوکاشی
یک سطل ایمن در برابر مواد غذایی 5 گالنی را گیر بیاورید. بهتر است سطل از پلاستیک شماره 2( پلی اتیلن دانسیته بالا) درست شده باشد. حلقه درزگیری آب بند بیرونی را فشار دهید.

daeebok3
یک شیر پلاستیکی پیدا کرده و با مته سوراخ ایجاد کنید. این شیر جایگزین سیستم فیلتری آب است. خود من ارزانترین آن ها را پیدا کردم. این یکی نیاز به سرمته سه چهارم اینچی دارد. به نظر می رسد که یک سرمته پدالی با قیمت حدود 4 دلار کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. نمی خواهد برای یک نوع گران قیمت و حرفه ای 30 دلار پرداخت کنید. فاصله از ته سطل را آنقدر بگیرید که شیر قابلیت اتصال داشته باشد. به ریختن آسان مایع هم توجه داشته باشید. یک سوراخ سه چهارم اینچی ایجاد کنید.

daeebok4
ساختار شیر را به گونه ای برچینید که طرف مخروطی واشر به طرف سوراخ و طرف تخت آن بسوی مکانیزم شیر و واشر باشد. شکل درجه بندی شده کمک می کند که یک اتصال قوی آب بند فراهم شود؛ طوری که چای کمپوست روی کف تراوش نکند.

daeebok5
برای تست سریع آب بندی، مقداری آب تمیز را مورد استفاده قرار دهید.

daeebok6
محافظ ماسه را در کف سطل قرار داده و آن را همانند یک بالابرنده(رایزر) مورد استفاده قرار دهید. این به مایع کمپوست اجازه زهکشی داده و آن را قادر می سازد از طریق شیر بیرون بریزد.

daeebok7
خرده های غذا را داخل کمپوست ساز بریزید. به ازای هر دو اینچ، دو قاشق مخلوط بوکاشی را در بالای زائدات غذایی بریزید.
درب درزگیر را بگذارید و اجازه دهید پخت و پز انجام شود. با پر شدن، به سطل اجازه دهید که کار کند. کمپوست در فرآیند بوکاشی شدن در مدت 3 تا 4 هفته آماده خواهد شد. قبل از اینکه کمپوست بوکاشی به مصرف گیاهان زنده برسد باید یک تا دو هفته در کمپوست ساز سنتی قرار گیرد یا چند هفته ای در باغ بماند تا فرآیند نهایی گردد.

کمپوست ساز ارزان قیمت مدل پاسیویی