5comver0007

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

مژده! مژده: بزودی سطل کمپوست ساز بوکاشی در شکل و اندازه های دیگر هم عرضه خواهد شد. علاقمندان به استفاده از این شکل و سایزها لطفا منتظر بمانند!

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

 

NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7
2- خانه کامل


سطل های بوکاشی، اگر بدرستی استفاده شوند، جذب کننده حشره نبوده و بوی سرکه سیب دارند. بوکاشی می تواند هم در داخل و هم در بیرون خانه استفاده شود.

در حالی که خرده ها در درجات حرارت بالاتر بهتر تجزیه می شوند، این ممکن است بویی ناگوار تولید کند. پس، سطل خود را در نقطه ای به طور ملایم خنک نگهداری نمایید. اگر بو ناگوار است، از بیرون بردن سطل هراسی به دل راه ندهید.

آیا می دانستید؟

بوکاشی یک لغت ژاپنی است که از حالت اولیه تغییر کرده است. این لغت از تجربه کشاورزی ژاپنی مشتق شده است؛ جایی که کشاورزان زائدات غذایی را در خاک غنی از میکروارگانیزم دفن می کردند تا سریعتر تجزیه شود.( بین 1 تا 3 هفته). داستان تا 1980 ادامه داشت و بعد تجربه به داخل سطل های بوکاشی منتقل شد.

    AFT             BEF


          بعد                                         قبل