بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"
2- خانه کامل
سطل های بوکاشی، اگر بدرستی استفاده شوند، جذب کننده حشره نبوده و بوی سرکه سیب دارند. بوکاشی می تواند هم در داخل و هم در بیرون خانه استفاده شود.
در حالی که خرده ها در درجات حرارت بالاتر بهتر تجزیه می شوند، این ممکن است بویی ناگوار تولید کند. پس، سطل خود را در نقطه ای به طور ملایم خنک نگهداری نمایید. اگر بو ناگوار است، از بیرون بردن سطل هراسی به دل راه ندهید.
آیا می دانستید؟
بوکاشی یک لغت ژاپنی است که از حالت اولیه تغییر کرده است. این لغت از تجربه کشاورزی ژاپنی مشتق شده است؛ جایی که کشاورزان زائدات غذایی را در خاک غنی از میکروارگانیزم دفن می کردند تا سریعتر تجزیه شود.( بین 1 تا 3 هفته). داستان تا 1980 ادامه داشت و بعد تجربه به داخل سطل های بوکاشی منتقل شد.
بعد قبل