شخصی بد ما به خلق می گفت               ما چهره ز غم نمی خراشیم

ما خوبی او به خلق گفتیم                  تا هر دو دروغ گفته باشیم!

 5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528     09190288290  

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7
4-  تغذیه بوکاشی


وقتی سطل بوکاشی زیر سینک آشپزخانه، گاراژ یا بیرون است؛ تغذیه آن ساده است. بهترین راه این است که خرده ها و عذاهای تاریخ گذشته را در سطل آشپزخانه ذخیره سازی نمایید و بعد آن ها را در لایه های 3 تا 5 سانتیمتر به داخل سطل بوکاشی خالی نمایید. آنگاه، 4 تا 5 اسپری آنزیم شتاب دهنده اضافه کنید.


آنزیم به رفع بو کمک کرده و باعث می شود فرآیند تخمیر زودتر آغاز گردد.

BUKNUM7V
1- خرد سازی

BUKNUM8V
2- اسپری

BUKNUM9V
3- فشرده سازی

BUKNUM10V
4- درزگیری

BUKNUM11V
برای تخمیر بهینه، خرده ها را ریز کنید و آن ها را در لایه های 3 تا 5 سانت پخش کنید.( برای مقادیر بزرگتر خرده ها می توانید این گام ها را چند بار تکرار کنید) این سطح باکتری ها را به حداکثر می رساند و تخمیر خرده ها را سریعتر می سازد.
آیا می دانستید؟
محتویات باید بوی میوه و سرکه ملایم سیب بدهند. نگران کپک سفید سطل نباشید. این چیز خوبی است و نشانه اینکه سیستم کار می کند!

AFT    BEF
         بعد                              قبل