5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528        09190288290

مژده! مژده: نظر به مرتفع شدن مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، از اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را از سر گرفته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان، به دلیل تاخیر پیش آمده این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

بوکاشی؛ از "اصل" تا "وقتی که سطل پر می شود"

 NUM1NUM2NUM3NUM4NUM5NUM6NUM7
4-  تغذیه بوکاشی


وقتی سطل بوکاشی زیر سینک آشپزخانه، گاراژ یا بیرون است؛ تغذیه آن ساده است. بهترین راه این است که خرده ها و عذاهای تاریخ گذشته را در سطل آشپزخانه ذخیره سازی نمایید و بعد آن ها را در لایه های 3 تا 5 سانتیمتر به داخل سطل بوکاشی خالی نمایید. آنگاه، 4 تا 5 اسپری آنزیم شتاب دهنده اضافه کنید.
آنزیم به رفع بو کمک کرده و باعث می شود فرآیند تخمیر زودتر آغاز گردد.

BUKNUM7V
1- خرد سازی

BUKNUM8V
2- اسپری

BUKNUM9V
3- فشرده سازی

BUKNUM10V
4- درزگیری

BUKNUM12Ve
خرده ها را 4 تا 5 بار با آنزیم اسپری نمایید.
آیا می دانستید؟
محتویات باید بوی میوه و سرکه ملایم سیب بدهند. نگران کپک سفید سطل نباشید. این چیز خوبی است و نشانه اینکه سیستم کار می کند!

AFT     BEF
        بعد                                 قبل